Ei jääny paljoa muisteltavaa...

viikonlopussa josta lauantai meni kaupunkiasioilla ja sunnuntai duunissa.

Kävimme Central Worldissa ja iSetanissa (tavaratalo CWn yhteydessä). Löysimme 6 kerroksen Book Storesta lääkäri- ja hoitoalan Englanti-Thai sanakirjan (Medical Sciences Dictionary) mitä TH tarvitsee kurssimateriaalinsa käännöksissä. On tällä hetkellä kurssilla private schoolissa - Shiva-Som International Academy. 2vk Spa Treatment -kurssin hinta oli tosin vähän turhan suolainen, 18.000 THB ( n.370 EUR ).

Pakollisen Mangossa käynnin jälkeen löysimme THlle toisesta liikkeestä kokoelman villavaatteita Suomea varten. -50% alennuksella niitä matkasi kasseissa 4 kpl kotiin saakka. Katselin myös itselleni nahkakäsineitä mutta mallit ja hinta (kalliita) eivät olleet makuuni. Lauantaina kävin myös neuvottelemassa yhdestä 40kpl nahkatakkipartista. Malli ei häikäissyt ja laatukin oli kehno. Hinta jopa Suomen tullien ja verojen jälkeen olisi ollut tosin vielä erittäin järkevä. Jäi kaupat kuitenkin syntymättä.

Ilta meni kurssin kotitehtävissä missä tehtäväni oli etsiä sanakirjasta tarpeelliset käännökset.

Sunnuntain käytin kokonaan työntekoon. Illan suussa huomasinkin viettäneeni lähes 7h sunnuntaipäivästäni laskutuksen sekä muiden background -töitteni parissa. Loppuillan loikoilin sohvalla parin Sopranos -jakson kera ja nukkumaan pääsin vasta n.klo 1.00.

Tänään heräilin pirteänä, nautin aamukahvit ja lueskelin nettilehdet samalla Gregorianeja kuunnellen.

Lounaaksi kävin nauttimassa tulisen curryn riisin ja keitetyn kananmunan kera. Nyt olisi sitten uusi työviikko alkamassa...