Uusi viikko taas käyntiin...

Oli sikeät ja hyvät yöunet, 1 ainoa puhelu klo 5 aamulla hiukan katkaisi uniani. Aamukahvi meni perinteisissä merkeissä, kahvia ja aamun nettilehdet läpi. Aamupalaksi meni eilisiltainen keiton loppu.

Muutamaan uuteen emailtiedusteluun laitoin vastaukset.

Mun viisumimatka näyttää olevan yläkerran epäsuosiossa. Menin Jack Golfin matkatoimistoon tarkoituksenani jättää passi, valokuvat ja maksaa keskiviikon Laosin matka. Ja kas kummaa...yllättäen Laosissa vietetään to-pe lomaa ja konsulaatti on kiinni. Hetken jo mietin lentämistä Singaporeen mutta päädyin kuitenkin sunnuntain 11.11 Laosin matkaan. Käytännössä se tarkoittaa sitä että nyt menee koko tämä viikko laittomasti maassa. Ei passaa nyt kovin töppäillä ja poliisien juttusille päätyä.

Sähkölaitoksella poikkesin paluumatkallani, tahtoo aina sähkölaskun maksu jäädä katkopäivään :-)

Vielä ennen kotiin paluuta poikkesin Phetcburi Soi 22:n Chumphon Coffeessa - katukahvila josta saa aivan loistavaa Thaimaalaista kahvia, Chumphonissa viljeltyä vielä! Sinä päivänä kun rahaa on riittävästi, siirryn eläkepäivilleni kahvifarmariksi Chumphoniin ja miksipä en kokeilisi myös viininviljelyä josta on jo monin paikoin Thaimaata hyviä ja lupaavia tuloksia ;-)

Lounaaksi nautin pelkkää leipää, keittokinkkua ja juustopaloja. Vielä ennen Suomen duuneja pitäisi poiketa räätälillä noutamassa loput tilaamistani vaatteista ja käydä samalla otattamassa mitat TH:n jakkua varten.

Haasteita laitan tämän viikon duuneihin riittävästi jolloin saan sitten nauttia ja relata muutoin niin tylsästä Laosin matkasta ensi viikon alussa.