Rentoa lepopäivää...

Sunnuntait ovat aina vähän tylsiä päiviä tekemisen puutteen takia. Moni sunnuntaipäivä meneekin rästitöiden tai tulevan viikon hommien valmisteluissa.

Heräilin tänään peräti 12h yöunien jälkeen vasta vaille 11. Päivä ei alkanut hyvin kun huomasin kahvin loppuneen. Silmät ristissä ja pahalla tuulella sipaisin shortsit jalkaan ja yhdeltä enkku vuokralaiselta saamani Aston Villan -fanipaidan (jota en voi oikeastaan sietää, mutta on nopea yllelaittaa eikä materiaalinsa puolesta vaadi silittämistä) ja painuin alakerran 7/11:iin.

Lehdet ja uutiset tuli lueskeltua melko tarkkaan sekä selailtua muutamien foorumeiden uusimmat viestit.

Päivittelin Thaimaan projektimme websivuja ja tsekkasin läpi kaikki kuusi emailiani. Roskapostien määrä alkaa nykyisin olla tyrmistyttävä!

Sopranoksesta katselin 2. tuotantokauden kakkosjakson. Ostin kerralla kaikki 6 tuotantokautta - yhteensä 29 DVD -kiekkoa! Hintaa lystillä oli 2300 THB ( n.48 EUR ) kun Suomessa vastaavan hinta olisi ollut melko tarkalleen 200 EUR.

Iltapäivällä tein tunnin kävelylenkin, ajattelin myös pistäytyä lähellä sijaitsevassa Pratunam Marketissa mutta ihmisiä oli aivan liian paljon sunnuntaiostoksilla ja totesin että on parempi tänään liikkua muualla. Tarkoitukseni oli käydä ostamassa nuorimmalle pojalleni syntymäpäivä lahjaksi (3v.) viime viikolla bongaamani makean ralli-nahkatakin (keinonahkainen??) karvavuorella. Hintakin oli todella asiallinen, tinkimättömänä vain 650 THB (n.13,50 EUR) josta uskoisin vielä kaupanteon käynnistyessä tippuvan 100-150 THB hinnasta pois:-)

Platinumista yritin etsiskellä villatakkia Suomen talveen mutta päätin ihmistungoksen jälkeen palailla paikkaan myöhempänä ajankohtana. Sunnuntaipäivät shopping maileissa sekä toreilla ovat useimmiten hermoilleni liikaa.

Siam Paragonin Gourmet Marketista mukaani lähtivät pala persiljalla maustettua maalaispateeta, kylmäsavulohta ja tanskalaista sinihomejuustoa sekä tarpeet kermaiseen herkkusieni-kanakeittoon tuoreen leivän kera.

Puolituntinen meni Starbucks Coffeen terassilla silmäpeliin vanhemman länsirouvan (ikäisekseen upea punapää) kanssa mutta iltapäiväkivalle saakka emme tällä kertaa päässeet:-) ...ja mihinkäs sitä varattuna muutenkaan menisi?

Nyt ruokahalua nostattelen töitä tunnin-pari pakertamalla, pimeää on jo ulkona vaikka kello on vasta 18.20. Loppuilta menee sitten varmaan lukiessa tai jonkun leffan parissa.

Hyvää sunnuntain jatkoa vaan kaikille!