Sesonki

 

Bangkokissa on ollut viime viikkoina selvästi havaittavissa matkailusesongin alkaminen. Kotikadullakin ulkolaisten määrä on tuplaantunut. Sesonkia Thaimaassa on varsinaisesti marras-maaliskuu välinen aika mutta matkailijoita riittää läpi vuoden.

Odottelen mielenkiinnolla tulevaa Chumphonissa käyntiä - Finnmatkat ovat ottaneet uutuus kohteeksi tälle kaudelle Chumphonin ja on kiva nähdä kuinka homma alkaa toimimaan. Ranta-alue jossa kohdehotellit sijaitsevat on ollut vielä melko hiljainen, suurin osa tähän saakka on ollut paikallisia. Varsinkin viikonloppuisin on kaupungista (n.16km) valunut väkeä viettämään aikaa.

Soittelin tänään Suomeen tuttavapariskunnalle joka on tulossa ensi kertaa lomalle Thaimaaseen. Yritettiin sovitella treffejä heidän lomansa ajalle. Pattaya on kohteena ja olisikin mukavaa viettää vaikka päivää Pattayan edustalla olevalla Koh Larnin saarella jonne laivamatkaa tulee ainoastaan n. 40min.

 

Iltaohjelmaa

Voi olla että iltaohjelma tänään typistyy leffaillaksi tai kirjan lukemiseksi kotosalla samalla Il Divoa kuunnellen. Liekkö viileän kauden alku vai mikä syynä mutta olo on hieman kuumeinen. Toisaalta huvittaisi kävästä ruokaostoksilla CW:n Food Hallissa tai Big C:ssä jonne molempiin tulee ainoastaan 10min kävelymatka kotoa. Nämä ovat ne vakiopaikat josta lähinnä jääkaapin täydennyksiä tulee useimmiten tehtyä. Tuoretorilta käyn yleensä vihannekset, lihat ja äyriäiset, muu tulee kannettua noista supermarketeista. Foodland Sukhumvit Soi 5:llä oli ennen suosikkipaikka mutta on varsinkin ruuhka-aikaan epämiellyttävää matkata taksilla sinne ja takaisin.

 

Tuloksia

Tänään oli jo duunissakin pirteämpi potku kuin eilen ja saavutin konkreettista kauppaakin. Vielä on Suomessa pari tuntia ns. toimistoaikaa joten ehtii petrata vielä päivän saldoja.

 

Lautasella

Tämä kirjoitushetki on ruuan sulattelua, myöhäislounaan nautin juuri (eli klo 19) ja varsinainen päivällinen odottaa vielä edessä. Kyseessä oli oikea säästölounas kotona; makrilleja tomaattikastikkeessa (15THB), paistettu kananmuna (4THB) ja riisiannos (n.1THB), eli n.0,40 EUR. Iltaruuaksi kotilistallani näyttäisi olevan tänään Tonnikala-salaattia.

 

Tupakkalakko

Heh...taas kerran mukana kuvioissa, ei tosin ehdoton. Soin itselleni luvan poltella sikareita pahimpaan tuskaani. 4 on tainnut tänään palaa mutta hyvä sekin sillä normaalitupakkipäivänä olisi jo aski kärynnyt savuna ilmaan. Saas nähdä kuinka käy?

 

LINKIT

Finnmatkat.fi - Finnmatkat.fi

Finnmatkat.fi. Finnmatkat.fi · Lomavalikoima · Hinnat & varaa ... Finnmatkat Flex. Räätälöi lomasi itse ja matkusta joustavasti ulkomaille. ...
www.finnmatkat.fi/

Il Divo

Official site for the cosmopolitan quartet of pop/opera crossover singers. Includes biographies, news and music.
www.ildivo.com