Loi Khathong

Viikonloppuna täällä juhlittiin Loi Khathong -päivää joka ajoittui lauantaiksi. Perjantaina vietimme kahden TH:n syntypäivää ja vein hänet juhlan kunniaksi istumaan iltaa Sukhumvit Soi 11 sijaitsevaan kauniiseen Zanzibar&Restaurant -puutarharavintolaan. Tavallisesti siellä saa nauttia elävästä musiikista mutta tällä kertaa jäimme ilman sitä nautintoa. Poliisi oli aiemmin käynyt noutamassa työluvattomat Filippiiniläinmuusikot parempaan talteen. Istuimme iltaa nautiskellen illan viileydestä, ravintolan loistavasta tunnelmasta ja pienestä iltapalasta. Itse päädyin tällä kertaa pizzaan TH:n valitessa friteerattuja katkarapuja. Tilasimme myös ison hedelmälautasen sekä jäätelöannoksen.

Launtaina kävimme illalla juhlimassa Loi Kathongia viereisellä kanavalla, laskimme banaanilaivan veteen ja toivoimme kaikkea hyvää tulevalle elämälle.

1089163.jpg 

(hieman suttuinen kuva kanavan varren seafood -ravintolasta)

1089162.jpg

Mielemme teki Seafoodia tuossa kanavan varrella mutta paikat olivat tupaten täynnä. Päädyimme vaihteeksi grillailemaan itse iltapalamme pienessä katuravintolassa.

Valitsimme kasvisten lisäksi grillattavaksi naudanmaksaa, häränlihasuikaleita, katkarapuja, mustekalaa, kala- ja lihapullia.

1089164.jpg

1089165.jpg

 

Taloudenhoitajan muuttotouhuja...

Sunnuntai meni itseltäni täysin laiskotellessa ja leffoja katsellessa. TH inventoi vaatekaappiaan, lajitteli Chumphoniin ja Suomeen lähtevät sekä poisannettavat/heitettävät erilleen. Ohessa työmaata...

1089166.jpg

Maanantaina kävin avaamassa nettipankkipalvelun Kasikorn -pankkiin. Sinällään käsittämätöntä että minulla on pankkisuhde Bangkok Bankiin jo vuosien ajalta mutta pankki ei avannut nettipalvelua työluvan puuttuessa. Sen sijaan Kasikorniin sai samoin tein koko uuden tilin, ATM -kortin ja nettipalvelun ilman minun aiempaa asiakassuhdetta!

Paluumatkallamme TH sai mielenhäiriön (mukavan sellaisen...) viemällä minut kellokauppaan. Läksiäis- ja ennenaikaisena Joululahjana hän lahjoitti minulle upean sveitsiläisen Sandozen rannekellon!http://www.dhcosa.com/eng/sandoze.html

Tänään kävin lounaalla KFC:ssä ja nyt on viikon toinen työpäivä edessä. TH päätti viime viikolla SPA TREATMENT -koulunsa ja on nyt vaihteeksi tämän viikon saippuantekokurssilla ;-)