Puolipilvistä ja miellyttävän viileää

Bangkokin lämpötila alkaa olla nyt mitä sopivin valkoihoiselle. Ei paahtavan kuumaa mutta silti lämmintä. Kun ei enää öisin ilmastointiakaan tarvitse tippui sähkölaskukin puoleen - tänään tullut viime kuun lasku oli enää 800 THB (n.16,30 EUR) mikä sinällään on kallista vielä muuhun hintatasoon.

Heräilin aamulla puoli yhdeksän aikoihin. Nettilehtien ja aamukahvin jälkeen siirryin alakerran terassille toiselle kahvikupposelle. Mopopoika kävi hoitamassa yhden pankkiasian joten itse sai paneutua vaan seurailemaan paikallisten sekä muutamien turistien rauhallista aamupäivän viettoa kotikadulla.

Palattuani yläkertaan tiskailin ja kasailin pyykkejä. Siivotessani kävi myös mielessä kuinka TH aikoo toteuttaa Buddha-alttarinsa Suomeen viennin...;-)

1062007.jpg

Eilinen työpäivä kului nopeasti parin päivän rästitöiden merkeissä. Aikaa meni myös yhden vientiasian selvittelyyn joka kuitenkin saatiin valmiiksi. Ilta oli pelkkää laiskottelua ja Sopranoksen kattelua. Duunin lopettelin klo 22 ja painuin kahden Sopranosjakson päätteeksi pehkuihin.